AH geeft voedingsadvies

13-10-2015 (16:03) - Marketing

16.00 uur - Betutteling of broodnodig? Albert Heijn gaat voedingsadvies geven aan zijn klanten. Dit is het resultaat van een samenwerking met de Nederlandse Vereniging van Diëtisten en Stichting 'Ik kies bewust'.
 
Vanaf deze week geven drie voedingscoaches online voedingsadvies via de nieuwe AH Community die vorige week live is gegaan. Zij beantwoorden vragen van klanten over welke verse seizoensgroenten en fruit helpen bij een gezonde levensstijl. Ook op de winkelvloer gaan diëtisten als voedingscoach klanten helpen. Vanaf zaterdag 24 oktober zijn zij drie weken lang, drie dagen per week aanwezig in 200 winkels van Albert Heijn.
 
Het online gezondheidsadvies wordt gegeven van week 42 tot en met week 45 op de AH Community. De voedingscoaches Yvon, Esther en Anita zijn alle drie diëtisten en richten zich op toegankelijke en makkelijk toepasbare tips om je goed en vitaal te voelen door verantwoord eten. 
 
Het online gezondheidsadvies wordt gegeven op de deze week geïntroduceerde AH Community, waar klanten inspiratie en advies kunnen krijgen van onder andere chefs, telers en experts, zoals de online voedingscoaches. Ook gaat Albert Heijn hier de dialoog aan met klanten over wat zij belangrijk vinden en ontvangen graag eerlijke feedback en een frisse blik, zodat gewerkt kan worden aan het verbeteren van producten of services. 

Bureaus

Media

Economisch