Floris van Bommel brengt collectie uit met Robin van Persie

28-10-2021 (15:10) - Marketing

Floris van Bommel heeft samen met voetballegende Robin van Persie een collectie ontwikkeld voor het najaar van 2021. Floris en Robin hebben aan drie stijlen gewerkt die elk Robin’s persoonlijke smaak weerspiegelen.

De capsule collectie bestaat uit drie modellen: een high-top sneaker met basketball invloeden, een lage sneaker die zijn inspiratie vindt in jaren '80 tennisschoenen en een wat klassiekere dessertboot op een sportieve cupzool.
 
Floris van Bommel: "We hebben met Robin en zijn vrouw Bouchra flink zitten fantaseren over welke richting het qua stijl op zou moeten gaan. We lieten ze ter inspiratie al onze laatste ontwikkelingen zien. Technische materialen, nieuwe silhouetten, custom sneakerzolen high-tech textiles, alles het nieuwste van het nieuwste. Terwijl we daar vol trots mee bezig waren had Robin zijn keuze al gemaakt. In onze ontwerpruimte stond ook een oldschool donkerbruine dessertboot van ons klassieke merk ‘Van Bommel’. Hij trok ze aan en was verkocht. In overleg hebben we die dessertboot een frisse update gegeven en nou is het geloof ik ook mijn favoriet. Het is een stijlvolle, lekker sportieve dessertboot geworden die Robin op het lijf geschreven is."

De 3 modellen zijn vanaf 4 november in gelimiteerde oplage verkrijgbaar via het spiksplinternieuwe online platform van Robin van Persie, via de Floris van Bommel webshop en brandstores en De Bijenkorf (Rotterdam, Amsterdam, Utrecht, Eindhoven, Den Haag en online).

Bureaus

Media

Economisch