GezondheidsBeurs nog nooit zo populair

30-01-2018 (11:16) - Marketing

Het is de elfde editie van de Nationale GezondheidsBeurs en de Jaarbeurs Utrecht kan zich opmaken voor een recordaantal deelnemers. Nog nooit stonden er zoveel exposanten als dit jaar. 

Van 1 tot en met 4 februari zullen er 329 exposanten te zien zijn en zijn er 131 presentaties en workshops. Opvallende namen: kickbokser Rico Verhoeven, killerbody motivator Fajah Lourens, voedingscoach Vivian Reijs, Hippe vegetariër Isabel Boerdam, Ierse Happy Pear Stephen Flynn en poepdokter Nienke Tode. Zij zullen samen met vele andere experts vertellen over specifieke onderwerpen op het gebied van gezondheid en een gezonde leefstijl. 
 
Alle bijdragen zijn onderverdeeld in vijf thema’s: Health, Food, Body, Mind en Beauty. Gezien de trends op voeding- en gezondheidgebied is het niet verwonderlijk dat er dit jaar extra aandacht is voor biologische producten, Burn-out en suikervervangers. Er is dit jaar een speciaal Vrouwen Paviljoen ingericht en bezoekers kunnen zich laten testen op allergieën op de AllergieBeurs.
 
Het volledige programma is hier te vinden.
 

Bureaus

Media

Economisch