Hornbach eert beste klusvader met Gouden Hamer

23-05-2017 (10:55) - Marketing

‘Vaderdag zal nooit meer hetzelfde zijn’, claimt Hornbach. Reden is de eerste uitreiking van de Gouden Hamer. De prijs gaat naar de beste klusvader van Nederland. Alle vaders van Nederland kunnen in juni hun kluskunsten vertonen bij Hornbach-filialen.
 
De beste klusvaders strijden op zondag 18 juni (Vaderdag) bij de Hornbach in Amsterdam om de Gouden Hamer. ‘We hebben de Gouden Hamer-verkiezing in het leven geroepen als ode aan alle klussende vaders. Om Vaderdag extra glans te geven en deze echte mannen eindelijk eens goed in het zonnetje te zetten’, verklaart Maarten Post, Marketing Manager bij Hornbach.
 
In de finale nemen de veertien beste klusvaders het tegen elkaar op. Zagen, timmeren en boren horen tot de kwaliteiten die een echte klusvader moet bezitten. Op 3, 5, 10 en 11 juni kunnen vaders zich als regionale winnar kwalificeren voor de finale.  
 
Met behulp van hun kinderen kunnen zij zich kronen tot klusvader van Nederland. Een echte klusvader zorgt er immers voor dat ook zijn kroost klaar is om de nodige werkzaamheden op en rond het huis te verrichten. In de finale wordt de kinderen gevraagd om een wand te schilderen. 

Bureaus

Media

Economisch