Imagine People videopartner Nuon Solar Team

24-04-2018 (11:52) - Marketing

Al eerder reisde Imagine People met het Nuon Solar Team mee naar bijvoorbeeld Australië en Zuid-Afrika. Dit jaar slaat het Nuon Solar team en Imagine People opnieuw de handen ineen met een nieuw videopartnership.


Luka Jakšic van het Nuon Solar Team: “Imagine People gaat weer met ons mee, dit jaar naar  Zuid Afrika, en ons helpen met professionele videocontent. Naast storytelling zorgt Imagine People als videopartner ook voor advies en inspiratie door bijvoorbeeld een vlogworkshop aan te bieden."  

 

uitdaging in content

De People de Sasol Solar Challenge 2018 die in Zuid-Afrika plaatsvindt  bestaat uit twintig zonneauto’s die het tegen elkaar opnemen in een race die loopt van Pretoria naar de finish in Kaapstad. De uitdaging is om zoveel mogelijk kilometers te maken. De auto van Nuon, de Nua,  legt meer dan 4.500 kilometer af, helemaal op de kracht van de zon. Imagine People gaat met een crew van drie man mee naar Zuid-Afrika om de Sasol Solar Challenge vast te leggen. Naast de gewone verslaglegging richt Imagine People zich dit jaar ook op social videocontent, vlogs, live streams en 360 graden video’s. 

 

De video wordt geladen, een moment...duurt het te lang, refresh dan even.

Bureaus

Media

Economisch