ING opent nieuw innovatief kantoor in Amstelveen

18-07-2016 (14:59) - Marketing

ING heeft vandaag een volledig verbouwde kantoor in Amstelveen geopend. Het kantoor is 6 dagen per week geopend en klanten kunnen ook zonder afspraak terecht. Op basis van feedback van klanten en de ervaringen met het kantoor neemt ING een besluit voor een mogelijke verdere uitrol van kantoren in deze opzet. 


Philippine Risch
, directeur Kantoren: 'Een bankkantoor is en blijft een belangrijk onderdeel van onze dienstverlening. Juist in tijden van digitalisering wordt het persoonlijke contact tussen adviseur en klant steeds belangrijker. Adviseurs helpen onze klanten op weg met digitaal bankieren en alle nieuwe mogelijkheden die het biedt. Zij geven financieel advies, zodat klanten zich financieel fit voelen, nu en in de toekomst.'

workshops
In het kantoor kunnen klanten terecht voor al hun reguliere bankzaken. Van het openen van een rekening tot de financiering van een huis of financieel advies bij een erfenis. Daarnaast biedt het kantoor voor hulp bij digitaal bankieren. Klanten zijn welkom voor workshops over internetbankieren of de ING mobiel bankieren app. Een ‘tech genius’, een speciaal getrainde medewerker, neemt klanten die daar behoefte aan hebben mee in de mogelijkheden van digitaal bankieren. 
 

Bureaus

Media

Economisch