McDelivery rolt uit naar Haarlem en Groningen

20-09-2018 (10:16) - Marketing

Er komen steeds meer steden bij in Nederland bij waar de bezorgdienst van McDonald's wordt gelanceerd. Sinds de introductie vorig jaar van McDelivery via Uber Eats zijn er al 23 restaurants in Amsterdam, Utrecht, Rotterdam en Den Haag van start gegaan met de bezorging.


Vanaf vandaag start McDonald’s met McDelivery in Haarlem en vanaf 2 oktober in Groningen. Daarnaast zal Den Haag de McDelivery diensten verder uitbreiden: McDonald’s restaurants Voorburg en Scheveningen gaan ook vanaf 2 oktober McDelivery gaan aanbieden.


Menno van der Hoeven, New Business Manager McDonald’s Nederland: “Wij zijn heel erg blij met het grote succes van McDelivery via Uber Eats. We blijven steeds kijken hoe we onze diensten verder kunnen optimaliseren op basis van de wensen van onze gasten. Sinds 15 augustus van dit jaar bieden we de mogelijkheid om bestellingen te betalen via iDEAL. Een succesvolle zet waarmee het aantal bestellingen gemiddeld met 20% is toegenomen. Onze ambitie is om McDelivery in Nederland uit te breiden naar alle steden met meer dan 100.000 inwoners. Vanaf 2 oktober 2018 zullen in totaal 6 steden in Nederland McDelivery via Uber Eats aanbieden." 



Bureaus

Media

Economisch