Meet Wissper

02-05-2016 (17:55) - Marketing

Met ingang van maandag 2 mei is Nederland een kinderheldin rijker: het kleine meisje Wissper, dat met dieren kan praten en zo ieder dier dat hulp nodig heeft kan redden. RTL Licensing vertegenwoordigt voor de CGI-animatieserie ‘Wissper’ de licensing rechten in de Benelux.

 
Voor alle producten en diensten rond de titel ‘Wissper’ kunnen partners terecht bij RTL Licensing. De serie is een co-productie van m4e (Duitsland) met onder andere Absolutely Cuckoo (GB). m4e heeft RTL Licensing deze ‘agency rechten’ verleend. Met haar netwerk weet RTL Licensing partners te koppelen en door het grote bereik van de RTL-zenders de producten en diensten onder de aandacht van zowel kinderen als hun ouders te brengen. De vrolijke animatieserie ‘Wissper’ en het gelijknamige heldhaftige, stoere meisje zal vele kinderen in de leeftijd van 4 tot 7 jaar aanspreken en inspireren.
 
Master toy rechten
De agency rechten omvatten alle rechten met uitzondering van de master toy, DVD en publishing rights. Simba Dickie Group heeft getekend voor de master toy rechten. De eerste producten worden in 2017 in Nederland gereleased.
 

Bureaus

Media

Economisch