Miss Etam maakt online comeback

02-03-2022 (11:30) - Marketing

Vanaf vandaag maakt Miss Etam een comeback met de nieuwe webshop missetam.nl. Het iconische modemerk maakt een nieuwe start en lanceert een collectie, bestaande uit vertrouwde en nieuwe items. De collectie is exclusief verkrijgbaar via zowel de webshop van Miss Etam als wehkamp.nl. Miss Etam gaat meerdere collecties per seizoen lanceren.
 
Verantwoordelijk voor de herlancering van Miss Etam zijn retail- en e-commerce experts Melanie Barneveld en Thomas Zonneveld. "Wij hebben hard gewerkt om het mooie Miss Etam weer een plek te geven in het Nederlandse retaillandschap", vertelt Barneveld. "We hebben zorgvuldig gekeken hoe we oude en vertrouwde elementen konden combineren met de modewensen van de moderne vrouw. Ook hebben we een toegankelijke online winkelomgeving gebouwd, waardoor shoppen bij Miss Etam niet alleen leuk is, maar ook makkelijk." Zonneveld: "Miss Etam is al lang geliefd bij veel vrouwen die zich uiterst comfortabel voelen in de collectie en zich echt voelen passen bij dit merk. We doen veel mensen een groot plezier door er weer te zijn. Vertrouwd, maar wel vernieuwd."
 
Elke week nieuwe items
De nieuwe Miss Etam collectie bestaat onder meer uit tops, t-shirts, blouses, truien, broeken, rokken, jurken, jassen en vesten en de items zijn er in een reguliere en een plus-size variant. De collectie wordt elke week aangevuld met nieuwe items - pasvorm en maatvoering blijven ongewijzigd. Er kan 24/7 online worden geshopt naar Miss Etam items op missetam.nl en op wehkamp.nl. De collectie is via deze webshops exclusief verkrijgbaar.
 

Bureaus

Media

Economisch