Opvolger van de PDF krijgt nieuwe naam

18-02-2019 (10:59) - Marketing

De Nederlandse scale-up Instant Magazine, een creatief platform voor het creëren en publiceren van interactieve webcontent, verandert haar naam in Foleon. De naamsverandering gaat gepaard met een grotere visie, een volledig nieuwe huisstijl, productverbeteringen en de pay-off “It’s okay to show off”.
 
 
Door de ontwikkeling van het platform en de veelzijdigheid aan gebruikstoepassingen, dekt de naam Instant Magazine de lading niet meer. Instant Magazine werd in eerste instantie voornamelijk gebruikt voor het creëren van online magazines. Vandaag de dag wordt het platform echter ingezet voor allerlei soorten marketing- en communicatiemiddelen, van interactieve brochures en whitepapers, tot interne nieuwsbrieven en microsites. 
Daan Reijnders, co-founder en ceo van Foleon: “De nieuwe naam, Foleon, is afgeleid van het Latijnse woord ‘Folio’ en ‘Portfolio’, de “on” is krachtig en staat voor interactief en online.”


opvolger van de pdf

Inmiddels maken ruim 1.300 organisaties gebruik van Foleon en is het bedrijf in korte tijd hard gegroeid naar een internationale onderneming met bijna 100 medewerkers en kantoren in Amsterdam, New York en Londen.
“Onze ambitie is om dé internationale standaard te worden voor interactieve webcontent”, stelt Reijnders. “We willen het platform zijn voor alle content die je voorheen in print en pdf produceerde. Daarnaast helpen we onze klanten graag met het creëren van relevante content die visueel aantrekkelijk, interactief en goed leesbaar is op ieder apparaat. Alle publicaties zijn meetbaar, waardoor onze gebruikers waardevolle inzichten krijgen in het lezersgedrag, waarmee zij hun content nog beter kunnen afstemmen op hun doelgroep.”
 

Bureaus

Media

Economisch