Secret Escapes gaat Nederlandse markt actiever bewerken

21-06-2016 (18:02) - Marketing

Secret Escapes verhoogt de activiteiten op de Nederlandse markt en heeft een kantoor geopend in het centrum van Amsterdam. Naast managing director Ognjen Zeric zal een team van 20 sales-, marketing- en contentspecialisten de naamsbekendheid verhogen en de locale samenwerkingen uitbreiden in Nederland en België.  

 

Het nieuws rondom de opening van het Secret Escapes kantoor in Amsterdam werd bekendgemaakt tijdens de Emerce eTravel conferentie waar Zeric op het podium stond als een belangrijke spreker. Hij deelde hier zijn visie op de veranderende reismarkt, innovaties en de snel groeiende en ontwikkelende start-up scene.
 
'Wij zijn ervan overtuigd dat de Nederlandse markt veel mogelijkheden biedt voor Secret Escapes. Sinds de lancering in 2015 zijn er al meer dan 850.000 Nederlandse leden die via Secret Escapes luxe reizen opzoeken en boeken. Onze hoofddoelen zijn het verhogen en uitbreiden van de samenwerkingen met locale stakeholders en om onze aanwezigheid en zichtbaarheid in de markt nog meer te vergroten.'

Bureaus

Media

Economisch