Techcadeau’s maken kinderen blij

01-12-2016 (14:13) - Marketing

Technologisch speelgoed en do-it-yourself, dat is waar kinderen dit jaar op hopen. Dat zeggen Spin Master en MGA Entertainment althans. Minirobots en interactiviteit zijn dé trends van dit jaar, melden zij. 
 
Hierbij moeten we denken aan robots om mee te spelen, smart toys en creatief speelgoed. Eén van de meest gewilde producten is Micronoid, het nieuwste product uit de hoge hoed van Meccano. ‘Deze minirobot heeft veel technische en geavanceerde elementen waarmee kinderen vanaf 10 jaar spelenderwijs leren bouwen én programmeren’, vertelt Charlie Hemmes, Marketing Manager Spin Master Benelux. Ook de interactieve robotfamilie Zoomer blijft in trek. 
 
Bij Bol.com, doen de interactieve Hatchimals het erg goed. Hatchimals zijn ‘slimme’ beestjes die door kinderen zelf verzorgd moeten worden en uiteindelijk zichzelf uit een ei broeden. Andere publiekstrekker is My First Baby Annabel, ik zorg voor jou, speelgoed dat een rollenspel tussen moeder en kind met behulp van een app combineert. De app geeft de handelingen van het meisje weer, terwijl ze met haar pop aan het spelen is. Ook krijgt de poppenmama tips en suggesties om haar baby goed te verzorgen. 
 
 
In de categorie do-it-yourself mag Gel-a-Peel niet op het verlanglijstje ontbreken onder jonge meiden. Zelf armbandjes, oorbellen, sleutelhangers en telefoonhoesjes maken blijkt nog steeds een heerlijke bezigheid bij die doelgroep. 
 

Bureaus

Media

Economisch