Topdirigent Jules van Hessen de weg op met Jaguar

28-06-2018 (10:09) - Marketing

Jules van Hessen, bekend als Maestro Jules, is een partnership aangegaan met Jaguar. De topdirigent gebruikt zijn Jaguar XJ om ermee naar concerten en evenementen te rijden. Maar de samenwerking gaat verder dan dat. Zo worden er voor Jaguar rijders kleinschalige evenementen georganiseerd.


Jules van Hessen kreeg de sleutels van zijn XJ officieel overhandigd in het Conservatorium Hotel in Amsterdam. Volgens Van Hessen hebben zijn werk als dirigent en de keuze voor de Jaguar XJ raakvlakken: “Een dirigent en een toporkest zorgen samen voor de perfecte uitvoering. Dat geldt ook voor een bestuurder en zijn Jaguar: de combinatie zorgt voor topprestaties. Ik geniet des te meer van de XJ omdat ik me heb verdiept in alle details van de auto. Dat geldt natuurlijk ook voor het Meridian Reference Sound System. Daarmee is mijn Jaguar XJ ook een rijdende concertzaal.”

 

met een missie het land in

Jules van Hessen is een dirigent met een missie, want hij wil klassieke muziek voor een breed publiek toegankelijk maken. Dat doet hij onder meer met de concertformule ‘Maestro Jules Onthult’. Daarin licht hij samen met het Gelders Orkest, het Residentie Orkest en het Radio Filharmonisch Orkest klassieke muziekstukken toe, die hij vervolgens uitvoert. Daardoor kan iedereen genieten van klassieke muziek.

 

vijftig jaar XJ

De Jaguar XJ viert dit jaar zijn vijftigste verjaardag. Innovatie heeft altijd hoog in het vaandel gestaan. Ook de huidige XJ is in technologisch opzicht vooruitstrevend met onder meer intelligente vierwielaandrijving en een virtueel instrumentenpaneel. Jaguar viert het jubileum van het vlaggenschip met een speciale editie: de Jaguar XJ50 ter ere van vijftig jaar Jaguar XJ.
 


Bureaus

Media

Economisch