Vinobox introduceert Vinoprint: beste wijn voor jou geselecteerd

04-11-2021 (11:38) - Marketing

Van de druivensoort en het klimaat tot de hand van de wijnboer: er zijn zoveel verschillende eigenschappen die wijn uniek maken, maar welke voldoet nu écht aan jouw wensen? En hoe voorkom je dat je bij dat ene gezellige etentje onaangenaam verrast wordt? Simpel. Met het wijnabonnement van Vinobox. Hiermee weet je wat je krijgt, zonder te weten wat je krijgt. En dankzij jouw Vinoprint (jouw smaakprofiel) ziet Vinobox precies wat jij lekker vindt.
 
Je kiest op vinobox.nl wat voor wijn je wilt ontvangen, hoeveel en wat het mag kosten. Met een eerste indicatie van jouw voorkeuren op basis van de smaakvragen, stuurt Vinobox jou de eerste selectie én de gratis proeverij om jouw smaakprofiel verder te personaliseren. Hierin worden vier vrij extreme wijnen naast elkaar gezet om precies te zien waar jouw voorkeur naar uitgaat. Keuze gemaakt? Dan wordt de eerstvolgende box er een die nog verder gepersonaliseerd is.
 

Persoonlijk smaakprofiel

Data, algoritmes, modellen; ze gebruiken de nieuwste technieken om een persoonlijk smaakprofiel op te bouwen en jou met de beste wijnen te matchen. Flip Harmsa, oprichter van Vinobox: "Als ik voor het wijnschap sta, dan weet ik vaak niet welke wijn ik moet kiezen. Ik kan ook niet heel precies omschrijven wat ik lekker vind in een wijn. De Vinoprint is hier de oplossing voor. De Vinoprint kijkt naar mijn persoonlijke beoordelingen per wijn én koppelt dit aan alle wijnen in onze database. Dus volledig online een persoonlijk advies!"
 

Cadeau voor de feestdagen

De Vinobox kan je ook cadeau geven, eenmalig of meerdere maanden. Bij een cadeau van meerdere maanden bouwt de ontvanger ook een Vinoprint op. Na elke box kan de ontvanger de wijn beoordelen en kan Vinobox een box op maat sturen. Zo geef je een cadeau dat zeker in de smaak valt! En natuurlijk stopt het na afloop vanzelf. 

 


Bureaus

Media

Economisch