Zalando introduceert betaald Plus-lidmaatschap in Nederland

03-11-2021 (08:55) - Marketing

Zalando lanceert vandaag zijn Zalando Plus-lidmaatschap voor Nederlandse klanten, waardoor zij extra voordelen krijgen en op maat gemaakte diensten. Nederlandse klanten kunnen Zalando Plus 30 dagen gratis uitproberen en betalen dan 9,95 euro per jaar voor het lidmaatschap.
 
Nederlandse Plus-leden profiteren van meer gemak dankzij onbeperkte gratis express levering en een gratis ophaalservice voor retourzendingen. Zij krijgen exclusief toegang tot gelimiteerde collecties en hot fashion releases, zoals unieke designerstukken. Ook krijgen Zalando Plus-leden als eerste bericht wanneer items van hun verlanglijstje weer verkrijgbaar zijn of afgeprijsd. Tot slot krijgen leden een snellere en meer gepersonaliseerde ervaring wanneer ze contact opnemen met customer service. Zalando Plus stelt partnermerken in staat hun relatie met de meest loyale klanten in Nederland te versterken. Zalando Plus onderstreept Zalando's ambitie om het startpunt voor mode te zijn voor zowel consumenten als zakelijke partners.
 
Megan Maley, Zalando's General Manager voor België, Nederland, Luxemburg, het Verenigd Koninkrijk en Ierland: "We kijken er ook naar uit om onze Nederlandse klanten te verrassen met exclusieve lanceringen, 'hot drops' van limited-edition mode en streetwear, en de mogelijkheid om 'de wachtrij over te slaan' en in de uitverkoop te shoppen voordat anderen dat kunnen. We zullen blijven investeren in ons Zalando Plus-programma door onze leden toegang te geven tot nog meer voordelen."
 
De expressbezorging en ophaalservice zijn beschikbaar in de meeste gebieden in Nederland. Het lidmaatschapsprogramma is momenteel beschikbaar voor een meerderheid van de Zalando-klanten in Nederland, en zal in de komende weken beschikbaar worden gemaakt voor alle klanten in het hele land. 

 


Bureaus

Media

Economisch