GOOISCH… van start met Betapress

12-07-2012 (08:28) - Media

In september verschijnt de eerste editie van GOOISCH…. als lifestyle, een initiatief van uitgever Peter Contant en Rob van Vuure. De eerste editie wordt in samenwerking met Betapress gelanceerd met een verspreide oplage van 100.000 exemplaren. 
 
Uitgever Peter Contant ziet in Betapress een sterke commerciële partner: ‘voor de distributie van dit unieke blad hebben wij gekozen voor de originaliteit, creativiteit en ondernemerschap. Betapress is, door het optimaal combineren van productmanagement, trade marketing en sales, als geen ander in staat om in te spelen op onze wensen,rekening houdend met de behoeften van de markt.’ 
 

GOOISCH... als lifestyle is dé nieuwe glossy over de Gooische manier van leven, die je niet alleen in het Gooi, maar in heel Nederland aantreft. Een leven in fabelachtige huizen, met eigen personeel, glanzende auto's, grootse feesten en luxe vakanties. Een leven dat de nieuwsgierigheid van honderdduizenden vrouwen prikkelt. Want wie zijn de mensen die zo leven, hoe hebben zij hun ambities waargemaakt, hoe richten ze hun huis in, wat dragen ze, wat zijn hun favoriete merken, hoe gaan zij met hun kinderen om, en met elkaar? 


Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst op dit artikel.
RSS feed van de Bureaus pagina

Bureaus

RSS feed van de Marketing pagina

Marketing

RSS feed van de Economisch pagina

Economisch