IENS op de schop

06-07-2012 (08:40) - Media

Restaurantwebsite iens.nl heeft de eerste stap gezet op weg naar een toekomst waar transparantie, eerlijkheid en betrouwbaarheid bij recensiesites centraal staan. IENS verandert de manier waarop gebruikers recensies schrijven, hoe deze worden getoond op de restaurantpagina’s en hoe de cijfers van restaurants tot stand komen. Daarnaast worden de proevers van iens.nl - restaurantgasten die recensies schrijven - voortaan zelf ook op hun merites beoordeeld met sterren en titels.
 
De proevers van IENS worden voortaan geclassificeerd aan de hand van een aantal sterren met bijbehorende titels die hun staat van dienst weergeven. Naarmate een proever meer recensies schrijft en deze door mede-proevers nuttig worden bevonden, stijgt hun aanzien. Ze verdienen sterren en titels die zichtbaar zijn bij al hun recensies. 
 
IENS maakt het schrijven van recensies niet alleen leuker, maar ook een stuk eenvoudiger. De twee verschillende recensievormen - mening en proefformulier - zijn samengevoegd tot één recensiesformulier waarin proevers cijfers geven voor Eten, Service en Decor, en hun beoordeling toelichten in een korte tekst. De gehele recensie is na goedkeuring door de redactie zichtbaar op de restaurantpagina.
 

 


Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst op dit artikel.
RSS feed van de Bureaus pagina

Bureaus

RSS feed van de Marketing pagina

Marketing

RSS feed van de Economisch pagina

Economisch