MyRadio lanceert gratis iPhone en iPad app

19-07-2012 (08:30) - Media

De iPhone/iPad app voor MyRadio is klaar en te downloaden in de App Store! Luisteraars kunnen nu   overal en altijd naar hun eigen persoonlijke radiostation luisteren. De MyRadio-player ziet er op desktop, mobiel en tablet precies hetzelfde uit.
 
Dus geen gedoe met verschillende functionaliteiten en user interfaces. Doordat MyRadio daarnaast de allerlaatste technieken op het gebied van audiocompressie toepast, kost een uur genieten van de hoogste kwaliteit radio de luisteraar slechts 30MB uit de bundel. En als er een WiFi-verbinding beschikbaar is, gebruikt MyRadio die natuurlijk.
 
Doordat luisteraars nu ook onderweg naar MyRadio kunnen luisteren en tracks 'liken', 'disliken' of 'skippen' wordt ieders playlist nog sneller gepersonaliseerd. Het resultaat is radio die beter bij de wensen van de luisteraar aansluit dan traditionele radio. Naast nieuws en weer, is het mogelijk om instant verkeersinfo op te vragen. En dat is extra handig voor luisteraars die onderweg zijn.
 

Manager MyRadio Niels Hoogland: ‘Met de gratis MyRadio-app kun je nu echt overal en altijd naar MyRadio luisteren! En of je nou je mobiel, iPad of computer gebruikt, MyRadio luistert naar jou en zorgt dat je eigen radiostation overal voor je klaar staat. Je kunt ook moeiteloos van je computer naar je mobiel overschakelen en gewoon verder luisteren. Kortom, de radiorevolutie gaat nu echt beginnen!’ 


RSS feed van de Bureaus pagina

Bureaus

RSS feed van de Marketing pagina

Marketing

RSS feed van de Economisch pagina

Economisch