Samenwerking Traffic Radio en BOVAG met Tour de France

15-06-2012 (00:00) - Media

Vanaf maandag 2 juli presenteert Rick Winkelman op werkdagen van 18.00 tot 19.00 uur de Tourshow op Traffic Radio. Winkelman volgt de Tour de France drie weken lang op de voet en praat in de studio met bekende gasten na over de etappe van de dag en over alle randverschijnselen van het grootste wielerevenement ter wereld.
 
In de studio van Traffic Radio geven onder andere Frits Wester (RTL Nieuws), Wim Hendriks (organisator Grand Départ Rotterdam in 2010), motorcoureur Jurgen van den Goorbergh (tevens chauffeur in de Tour) en Marcel Maijer (RTL Tour du Jour) hun visie op het wielerspektakel. 
 
In samenwerking met partner BOVAG komen tevens inhoudelijke en technische experts aan het woord om de ins en outs van de wielersport te duiden. Daarnaast belt Winkelman dagelijks met twee reporters ter plekke, waaronder triatleet Axel Koenders die een dag voor het peloton uit de hele Tour fietst en voorbeschouwt op de volgende etappe. 
 

Luisteraars kunnen via Facebook prijzen winnen met een dagelijkse Tourpoule en via Twitter vragen stellen aan Winkelman en de studiogast. 


Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst op dit artikel.
RSS feed van de Bureaus pagina

Bureaus

RSS feed van de Marketing pagina

Marketing

RSS feed van de Economisch pagina

Economisch