SPOT heeft nieuwe website en TIP 2.0

03-05-2012 (08:35) - Media

De nieuwe website van SPOT is de lucht ingegaan. Een nieuwe vormgeving, een betere structuur en een goede zoekfunctionaliteit maken de website beter toegankelijk en overzichtelijker. Een belangrijk onderdeel van de website vormt de nieuwe versie van TIP. Het Televisie Informatie Punt vormt vanaf vandaag een integraal onderdeel van de website en biedt inkopers van TV-zendtijd nog meer informatie. 
 
De nieuwe website bevat naast onderdelen als  kijkonderzoek, effect-onderzoek, tijdbestedings-onderzoek, nieuws en publicaties ook informatie over onderzoeken die door de afzonderlijke SPOT-zenders zijn gedaan.  Daarnaast biedt de website een onderdeel waar de TV-zenders hun meest interessante cases plaatsen. Een goede zoekfunctie, een event kalender en share buttons maken de website helemaal up to date. De nieuwe website is gebouwd door SWAT, die ook voor de hosting tekent.
 
TIP heeft een re-styling ondergaan en is nu onderdeel van de nieuwe SPOT website. TIP is al 12,5 jaar lang een begrip en biedt inkopers van TV-zendtijd alle benodigde informatie. Nieuw is het overzicht met persberichten over programma’s van de SPOT-zenders. Met de introductie van TIP 2.0 komt een einde aan de bestaande TIP module, die door Telmar Peaktime gehost wordt. Deze zal tot 1 juli aanstaande beschikbaar blijven. 
 
Aan de nieuwe TIP website is een applicatie gekoppeld waarbinnen ingekochte TV schema’s bekeken en  gedownload kunnen worden. Deze TIP server is ontwikkeld voor mediabureaus of adverteerders die niet beschikken over de mediaplanningssoftware van Mediaview. Via de TIP server kan de inkoper ook tariefbestanden, prognosebestanden en campagnefiles downloaden. De TIP server is gebouwd door Media Buying Systems en wordt ook door hen gehost.
 

 


Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst op dit artikel.
RSS feed van de Bureaus pagina

Bureaus

RSS feed van de Marketing pagina

Marketing

RSS feed van de Economisch pagina

Economisch