Videokanaal Clipster op Facebook gelanceerd

18-04-2012 (08:44) - Media

De manier waarop men video’s op Facebook gebruikt, bekijkt en deelt zal na de introductie van Clipster niet meer hetzelfde zijn, belovem de initiatiefnemers. Clipster is unieke app om een volledig op maatgemaakt videokanaal op te zetten voor je Facebook fanpagina. Anders dan bestaande video apps, plugins of video-import tools, maakt Clipster het mogelijk om zowel YouTube als Vimeo video’s toe te voegen aan je Facebook fanpagina
 
Met de eenvoudige zoekfunctie in Clipster, kun je gemakkelijk nieuwe video’s vinden en toevoegen aan je eigen kanaal op Facebook. Clipster is leuk, simpel te beheren en volledig aanpasbaar naar je wensen. Deze onmisbare Facebook app helpt je bij het vergroten van de betrokkenheid van je fans én zorgt voor een consistente merkbeleving, geheel in eigen (huis-)stijl. 
 

In slechts een paar minuten heb je je eigen video kanaal opgezet voor je Facebook fanpagina. Zo simpel is het: zoek via Clipster naar de YouTube of Vimeo video’s die je wilt tonen en voeg ze direct toe aan je videokanaal. Het beheren van je video’s is erg eenvoudig. Dankzij handige categorieën en een ‘drag&drop’-functionaliteit om je video’s in de juiste volgorde te zetten.  


RSS feed van de Bureaus pagina

Bureaus

RSS feed van de Marketing pagina

Marketing

RSS feed van de Economisch pagina

Economisch