21e editie Red Alert!

03-12-2015 (18:05) - Media

De 21e editie van het Red Alert is uit! Met veel nieuwe, jonge bureaus, een ‘ververst’ bureau klanttevredenheidsonderzoek, de introductie van de Top 50 Bureaus 2015 èn een uitgave die niet alleen in print wordt uitgegeven, maar die ook in de digitale brievenbus van opdrachtgevers en bureaus verschijnt. 
 
Wat betreft de verversing van het onderzoek publiceren we in de redactie niet alleen de integrale resultaten (gemiddelde klanttevredenheid hoger dan 6.00) van het bureau klanttevredenheidsonderzoek (met veldwerk van Multiscope), maar doen we nu ook verslag van het functioneren van de deelnemende bureaus als business accelerator. 
 
Dit bleek vorig jaar één van de meest gevraagde vaardigheden van opdrachtgeverszijde waarvan het onderzoek tot dan toe nog geen verslag deed. 

de runners-up 
In de Top 50 Bureaus 2015 vind je niet alleen bureaus die zijn opgenomen in het onderzoek van 2015, maar ook de runners-up die de redactie op basis van 5 criteria op haar wishlist voor de uitgave van 2016 heeft staan. 
 
Waar mogelijk is de Top 50 Bureaus 2015 voorzien van linkjes naar actueel werk of naar de landingspagina van de bureaus die deze allereerste Top 50 Bureaus bevolken. 

meer kijkplezier 
Dit betekent voor met name de lezers van de digitale editie van het Red Alert 2015 dus nòg meer kijkplezier dan de editie in print ook al brengt. 
 
Al met al veel vers kijk- en leesvoer in het Red Alert 2015! 
 
Bestel Red Alert 2015, met onder meer alle uitslagen van het bureau klanttevredenheidsonderzoek en de Top 50 Bureaus.  

 


Bureaus

Marketing

Economisch