Adobe roept studenten op ‘Passport to Creativity’ te delen

09-02-2016 (10:37) - Media

Adobe geeft zes studenten wereldwijd de kans om af te reizen naar de meest indrukwekkende, beschermde plekken op aarde. Deze plekken zijn gekozen vanwege hun diverse ecosystemen en focus op conservatie. De studenten krijgen de gelegenheid om het natuurlijk schoon vast te leggen met de meest geavanceerde creatieve tools. 
 
Door de inzet van Creative Cloud zullen de uitgekozen studenten de omgeving, geluiden en beleving van deze plekken vastleggen en mee terug naar huis nemen.

Elke student gaat vervolgens aan de slag om het materiaal van hun reis te combineren met materiaal van een stadse omgeving.

Het werk wordt vervolgens tentoongesteld met een meeslepende multimediainstallatie, waarmee de studenten hun indrukken van het landschap in een stadse omgeving kunnen weergeven.?
 
ongeëvenaarde toegang 
Adobe werkt samen met Passion Passport aan dit project om ervoor te zorgen dat de studenten ongeëvenaarde toegang hebben tot ’s werelds meest opvallende, beschermde landschappen:
 
De schoonste plek op aarde: Lord Howe Island, Australië
In het meest zuidelijke barrier reef van de wereld ligt een eiland dat geen afval, lucht- en zeevervuiling kent. Dit eiland wordt bewoond door een groot aantal zeldzame en inheemse dier- en plantensoorten. 
 
De meest diverse plek op aarde: Greater Mara Ecosystem, Kenia
De graslanden en riverlets in het zuidwesten van Kenia zijn wereldwijd bekend om zijn beschermde populatie van wilde dieren, waaronder leeuwen, luipaarden, Afrikaanse olifanten, Afrikaanse buffels en zwarte neushoorns.

Het volgende beschermde gebied: Patagonië, Chili
Dit geografische wonderland is hard op weg om het volgende nationale park te worden van Chili. Deze status is van enorm belang bij het helpen bij de bescherming van de inheemse poema's, lange hals guanaco's, Huemul herten, Andes-condors en nog veel meer.

jouw perspectief 
Plaats je werk voor 29 februari op je Behance-portfolio met de hashtags #MadeThis en #PassportToCreativity. Het werk dat je plaatst moet laten zien wie je bent, hoe jouw creativiteit eruit ziet en hoe jouw perspectief op de wereld eruit ziet. Alles mag.
 
 

 


Bureaus

Marketing

Economisch