BNR belicht Nederlanders in alle Staten

21-06-2016 (10:27) - Media

In de aanloop naar de Amerikaanse Presidentsverkiezingen besteedt BNR aandacht aan de unieke, persoonlijke verhalen van Nederlandse ondernemers in Amerika. In Alle Staten is onderdeel van het radioprogramma BNR Zakendoen Met. Vandaag zendt BNR uit vanaf het prestigieuze congres Select USA Summit in Washington DC.

 
Obama
De Select USA Summit is een jaarlijkse conferentie geïnitieerd door president Barack Obama, die zelf ook aanwezig zal. De conferentie is bedoeld om meer buitenlandse bedrijven naar Amerika te halen. Dit tweedaagse event is een aaneenschakeling van paneldiscussies, informatieve break out sessies en presentaties op de beursvloer. Dit jaar is het thema van het congres The Innovation Advantage. 
 
ambassadeur en ondernemers
In de uitzending van BNR Zakendoen Met spreekt presentator René de Monchy met Henne Schuwer, de Nederlandse ambassadeur in Amerika. Ook schuiven Nederlandse ondernemers aan. Onder hen onder meer Fokke de Jong, CEO van Suit Supply. De uitzending is vandaag live te beluisteren van 13:30 tot 15:00 uur op BNR Nieuwsradio en via BNR.nl. BNR In Alle Staten wordt mede mogelijk gemaakt door de Rabobank. 
 

Bureaus

Marketing

Economisch