Dit was de Foute Party 2017

26-06-2017 (12:49) - Media

Afgelopen weekend ging het dak eraf in de Brabanthallen in Den Bosch tijdens de Foute Party van Qmusic. In totaal bezochten zo’n 40.000 mensen verdeeld over wee avonden het jaarlijkse feest, met dit keer optredens van Mental Theo, Jamai, Cascada, Ali B, Nakatomi, Rednex en DJ Paul Elstak. De optredens zijn terug te kijken via de site van Qmusic.


Naast de bekende artiesten waren ook de Q-dj’s van de partij tijdens de Foute Party. Opmerkelijke momenten waren, naast de grande opening van de show, onder meer de entree van Martijn Kolkman die met een zeppelin boven het podium en publiek zweefde, Stephan Bouwman die live ‘Year Of Summer’ zong en Joost Swinkels die rapte met Ali B.

Ali B met plan B
Joost Swinkels zorgde voor een verrassing door samen met Ali B het nummer 'Rampeneren' te zingen. Helaas voor Joost verloor hij na één dag Foute Party zijn stem, maar gelukkig had Ali nog een plan B voor de zaterdag. Zijn oog was gevallen op Q-dj Wim van Helden die ook alle nummers van Ali B woord voor woord meezong. Daarop vroeg Ali aan Wim of hij de tweede dag ‘Wat Zou Je Doen’ wilde performen. Alle optredens zijn terug te kijken op Qmusic.


Bureaus

Marketing

Economisch