Erik de Zwart start multimedia-platform

26-04-2018 (11:07) - Media

24Trains.tv is een nieuw online multimedia-platform voor de echte treinreisliefhebbers. Met reisverslagen, eigen registraties en andere reportages van bijzondere treinreizen toont het platform wat reizen met de trein zo’n unieke belevenis maakt. Want vooral voor reizen met de trein geldt ‘de reis is belangrijker dan de bestemming’.

 
24Trains.tv is een idee van DJ en ondernemer Erik de Zwart. Als kind had hij een Märklin modelbaan in zijn kamer, nu heeft hij een heel emplacement in zijn tuin, gebaseerd op zijn favoriete spoorwegmaatschappij de Rhätische Bahn in Zwitserland.
 

direct boeken

Op 24Trains.tv zijn niet alleen de reizen te zien maar kunnen deze ook direct geboekt worden. Voor het samenstellen van de reizen zijn verschillende samenwerkingen aangegaan met onder meer  Incento te Bussum en NS International. De nadruk bij 24Trains.tv ligt op 5 sterren luxe met de beste hotels ter wereld en excursies met privé gidsen. Zo kan iedere treinreis geheel worden aangepast aan de persoonlijke wensen en voorkeuren.

Bureaus

Marketing

Economisch