F&L lanceert historisch magazine over royals

22-08-2016 (16:01) - Media

Dinsdag verschijnt het nieuwe magazine Alles over Royals voor wie alles wil weten over koninklijke intriges door de eeuwen heen. Dit is de derde historische titel op rij die uitgeverij F&L Publishing Group lanceert.
 
 
Na het succes van het magazine Alles over Geschiedenis en de reeks De grootste veldslagen, komt F&L Publishing Group nu met Alles over Royals. Er is meer interesse dan ooit in informatie over geschiedenis en royals. Dit is ook te zien aan de tv-series die onlangs verschenen, zoals Victoria en Versailles.  Alles over Royals speelt hier op in met verhalen over de klassieke oudheid, de Middeleeuwen en de Eerste Wereldoorlog. In dit nieuwe magazine komen bekende en minder bekende vorsten aan bod en wordt er geen royalty gespaard.
 
kansen
Hoofdredacteur Pascal Gerrits is trots op de eerste uitgave van het magazine. 'We zagen kansen in deze markt en besloten hier direct iets mee te doen. Alles over Royals komt op het juiste moment en sluit aan op de behoefte van de consument om meer te weten te komen over de geschiedenis en de royals van toen en nu. Wij nemen de lezers mee in de verhalen over de invloed die royals over de hele wereld hebben gehad op onze geschiedenis.'
 
6 maal per jaar
Vanaf 23 augustus is het magazine onder andere te koop bij AKO, Bruna, Primera en de bekende supermarkten. De uitgaves zijn ook verkrijgbaar via de webshop van F&L Publishing Group. Alles over Royals verschijnt 6 keer per jaar en kost €5,95.

Bureaus

Marketing

Economisch