First of spring '21: FONK 306 staat live!

03-03-2021 (10:30) - Media

FONK 306 staat in het teken van (marketing)organisaties en mensen die het verschil maken. Om maar met de deur in huis te vallen: talent alleen is niet genoeg, zo blijkt maar weer eens overduidelijk uit de verhalen van de mensen in deze editie; professionals die bereid zijn de extra mile te maken en die weten wat je moet doen en laten. Dankzij hun gedrevenheid bloeien de organisaties waarvoor zij zich met hart en ziel inzetten, op.
 
Een greep uit de inspirerende mensen die je in deze editie hun verhaal vertellen:
 
> powervrouw Susan Pratchett (VIRTUE Amsterdam): ‘Er is ruimte genoeg voor het succes van iedereen’

> Creative director Graham Sturt (D8 Amsterdam): I’ve never been one to think I’ve already ‘made it’

> Ondernemer Marcel Belt (Marcel’s Green Soap) die na een corporate carrière van 25 jaar het roer 360 graden omgooide
 
> Jeroen Hubert: ‘Wees absoluut de beste in jouw vakgebied, in jouw specialisme.'
 
> En ook: het verhaal van de moedige keuze die de creatives van DotControl (en Smint) hebben gemaakt om jongeren meer zelfvertrouwen te kunnen geven.
 
Tot slot: lees de samenvatting van het Global Marketing Report 2020. Daar zitten een paar pijnpuntjes in, die iedere Nederlandse marketeer zich wat ons betreft zou moeten aantrekken. Pak je kans, go for it! Alleen al daarmee maak je een groot verschil.
 

Voorjaarsaanbod

Wil je FONK lezen, maar heb je geen abonnement? Je kunt nu 3 maanden gratis kennismaken met de digitale editie òf maak gebruik van ons voorjaarsaanbod voor een print abonnement. je ontvangt dan een jaar lang FONK magazine niet alleen digitaal, maar ook in print met 50% korting! 

 

Bureaus

Marketing

Economisch