FONK #317 live voor doeners en voor couch potatoes

04-08-2021 (10:20) - Media

In de zomer doen we graag alles even anders. Privé of op het werk, het maakt niet uit. Als het maar ànders en fun is! FONK magazine #317 is precies dat.
 
Met deze tweede hoogzomer uitgave hopen we iedereen te inspireren om erop uit te trekken en al het moois dat de wereld om ons heeft te bieden, te gaan zien en te gaan beleven. Ook aan de couch potatoes hebben we gedacht, want onze bucket list biedt dit keer ook aantrekkelijk lees- en luistervoer.
 
Een culturele sneak peek als deze samenstellen, was een behoorlijke opgave. Het aanbod op het gebied van cultuur, mode, design en fotografie is overweldigend. Graag hadden we nòg veel meer pagina’s gevuld, maar ons budget liet dat dit jaar nog niet toe. Voor nu danken wij iedereen die ons zo gul van de noodzakelijke input voor deze uitgave heeft voorzien. Zonder jullie was dit nooit gelukt.
 
Onze lezers wensen we vooral veel plezier met deze tweede en laatste hoogzomereditie van 2021! We zien je over twee weken op de drempel van het nieuwe seizoen graag weer fris en fruitig terug.
 

Lees FONK magazine nu 3 maanden gratis!

Wil je FONK lezen, maar heb je geen abonnement? Maak gebruik van ons zomeraanbod en maak de komende drie maanden gratis kennis met de digitale editie van FONK magazine. FONK toch liever in print onvangen? Lees ons nu een jaar lang met 25% korting èn ontvang de digitale uitgave er een jaar lang gratis bij!

Bureaus

Marketing

Economisch