Fonk duikt in de bright digital world

24-08-2016 (10:00) - Media

De zomer loopt op zijn einde; we hebben voor het laatste nummer van augustus een thema gekozen dat onze gemoederen het komend najaar volop zal bezighouden; ‘digital’ is hot en blijft dat ook nog wel even. 
 
Marketeers en creatives die zich niet ontwikkelen, voeren op voorhand een verloren strijd. Go digital! is daarom de boodschap van dit laatste zomernummer van 2016:
 
NS en N=5 hebben de boodschap perfect begrepen. De NS KidsApp is een klinkend succes en volgens de makers kunnen we nog veel meer gaan verwachten want ‘De App is nog lang niet het meest vooruitstrevende plan’ van NS. 
 
En dan de succesformule van het razendsnel groeiende Dept: met digital bureaumerken als TamTam en A friend of mine hard op weg om de nummer 1 van de Dutch based agency-brands te worden. Hoe ze dat flikken, vertellen Dimi Alberts en Paul Manuel.
 
Soms kun je je ook afvragen of het ècht goud is wat er in de bright digital world blinkt. Zo stelden we ons de vraag of BUX nu echt big is of dat we hier mogelijk te maken hebben met flinke luchtbubbel. Lees het verhaal in fonk 188 en oordeel zelf.
 
Op het gebied van online radio hebben we zeer zeker niet met een bubble te maken. De definitieve doorbraak staat voor de deur. Peter Contant en Jan-Willlem Brüggenwirth, beiden vanaf het eerste uur bij de ontwikkelingen betrokken, leggen uit waarom.
 
Daarnaast richten we het oog op DDA en Dutch Digital Design, die het nieuwe seizoen gezamenlijk energiek aftrappen. 
 
We sluiten fonk 188 af met nieuwe serie: ‘Ik vertrek. Nederlands talent in den vreemde’. Meindert Wolfraad van Lekker Bikes en Lekker Boats trapt af.
 
persoonlijk wachtwoord
De digitale editie van fonk 188 is nu beschikbaar voor onze abonnees. Zij loggen in met hun persoonlijk wachtwoord. Vrijdag 26 augustus ligt de printuitgave bij de lezers op de mat. Ben je nog geen abonnee van Fonk Magazine? Maak dan nu gebruik van één van de extra aantrekkelijke zomeraanbiedingen in onze webshop. 
 
Fonk Magazine lees je nu al een half jaar lang voor een tientje. Grijp je kans hier!
 

Bureaus

Marketing

Economisch