GeenStijl niet op zwart, maar nieuwe layout

GeenStijl niet op zwart, maar nieuwe layout

25-07-2017 (13:15) - Media

Nieuwssite GeenStijl leek vandaag op zwart gegaan te zijn uit protest tegen de overname door het Belgische Mediahuis. Niets blijkt minder waar. De site is even offline gehaald om terug te komen met een nieuwe layout. 

Na de overname van TMG liet het Mediahuis weten dat er geen toekomst is voor GeenStijl, vooral uit ethische overwegingen. De website dreigt nu te gaan verdwijnen, een lot dat mogelijk ook Dumpert te wachten staat. Daarom verwachtten diverse media dat het offline gaan te maken had met een protest. Ten onrechte dus.

'U dacht natuurlijk dat een of andere fatoensbelg de stekker eruit had getrokken. Maar dat deden we zelluf.  Zodat Joris & The Devs nog even konden fijntunen. GeenStijl is niet dood. GeenStijl LEEFT! Kijkt u even rustig rond in onze boemnieuwe mobile first lay-out, waar de afgelopen maanden keihard aan gewerkt is. Met kekke nieuwe functies. Zoals de Dekselse Dag & Nacht Modus. Extrahandige eenkliks dossiers voor je darlings & favo ergernissen. Embeddable polls. Extragrote advertentieruimtes. 180 op de linkerbaan laadsnelheid. En een voorbereidende plugin preparatie voor pretpakket premium features (ntb)', valt te lezen op de vernieuwde site.

RSS feed van de Bureaus pagina

Bureaus

RSS feed van de Marketing pagina

Marketing

RSS feed van de Economisch pagina

Economisch