Inpakken!

30-11-2016 (09:35) - Media

Voor het derde jaar op rij was Fonk Magazine in 2016 mediapartner van het Packaging Innovations event in Amsterdam waar retailers, brand-owners en marketeers zich lieten inspireren. In deze 195e editie van Fonk ruime aandacht voor de keynotes en how-to van een aantal specialisten uit de packaging design branche.

Uit de keynotes van Packaging Innovations 2016 onder meer:
 
* Bioloog, surfer en kunstenaar Merijn Tinga: 're-think’
* De dwingende missie van Caroli Buitenhuis met Green Serendipity
* de Top 10 retail trends van Crossmarks' Albert Top
* Het spannende huwelijk tussen techniek en communicatie over het voetlicht. Packaging design specialisten Pieter Steenaert (Brum), Ton van Veen (Plato Product Consultants), Thomas Paulen (VanBerlo) en Willy Mooren (BooM Creatives) delen hun specialiatie, hun mening en hun visie.
 
Ook buiten de berichtgeving over Packaging Innovations valt er in deze editie inspiratie te halen uit nog veel meer onderwerpen, zoals:
 
* cartoonist Toon van Driel, die momenteel in de Toonzaal in Haarlem is te zien;
* we bespreken(zojuist verschenen) De Kleine Heinen;
* we raden iedereen aan de komende periode naar Foam te gaan waar Harley Weir haar eerste solotentoonstelling heeft èn we verwachten dat de nieuwe kunstbeurs For Real in januari 2017 het jaar zit er alweer bijna op!) eveneens een aanrader zal worden.
 
Pak de printuitgave van Fonk 195 dus in je tas en lees hem op kantoor, in de trein, of gewoon lekker relaxed op de bank thuis. Óf lees de digitale editie vandaag al met veel extra beeld en filmpjes op je laptop, smartphone of tablet.

Wil je de digitale editie van fonk magazine lezen maar heb je nog geen abonnement? 
We hebben een prachtige actie waarbij je nu al een abonnement voor een tientje kunt sluiten!

Pak hier je kans!


Bureaus

Marketing

Economisch