Mollie lanceert podcastserie 'Moment of Growth'

22-10-2020 (13:05) - Media

Betaaldient Mollie heeft een podcastserie Moment of Growth gelanceerd. Een show waarin de groei van ondernemers centraal staat. Concept en productie van de podcast komen voor rekening van Wayne Parker Kent. De eerste vier afleveringen zijn nu te beluisteren.
 
De show wordt gepresenteerd door Vivianne Bendermacher, oprichter van het technologieplatform Techionista. Bendermacher zoomt in iedere episode in op een onderneming. Samen met de mensen achter de bedrijven bespreekt ze hun Moment of Growth; een bepalend moment in de bedrijfsgeschiedenis. In de eerste vier afleveringen staan de verhalen van respectievelijk Mealhero, GUTS Tickets, Parfumado en Reishunger centraal.
 
Moment of Growth maakt deel uit van een brede contentstrategie waarin de groei van de klanten van Mollie centraal staan. ’De b2b-podcastmarkt is een drukbevolkt stukje land. Daarom zochten we naar een duidelijk onderscheidend vermogen voor het format. Door het interview te sturen richting zo’n climax, maken we er iets meer van dan zomaar een interview’, aldus Daan Zoetmulder, Managing Director bij Wayne Parker Kent.

Moment of Growth is te beluisteren via Apple Podcasts, Spotify, Soundcloud en iedere andere grote podcast-app.


Bureaus

Marketing

Economisch