#newkidsontheblock: wie wint in 2018?

18-04-2018 (10:00) - Media

FONK brengt voor het zesde jaar op rij New Kids on the Block. In 2013 en in 2014 samen met Brand & Business Architects en sinds 2015 in samenwerking met SAN | Stichting Adverteerdersjury Nederland.  Maak in de nieuwe editie kennis met de zes (super)talenten van vandaag.
 

Over de jaren heen hebben we veel talent de revue zien passeren. Het heartvertising agency KOKORO (winnaar van het eerste uur) en IMA , dat met hun destijds baanbrekende werk diepe indruk maakte op de jury.  Of het inmiddels mega succesvolle GoSpooky, waarbij de New Kids on the Block-jury er als eerste bij was om het talent van de jongste deelnemers ooit (destijds 18 en 19 jaar) te herkennen en te belonen.
 

in goed gezelschap

Met andere woorden: je bevindt je in goed gezelschap als je met je bureau tot de Shortlist staat van de New Kids on the Block bent doorgedrongen. De bureaus die dit jaar op de shortlist staan te glimmen en die op 8 mei gaan pitchen voor de finale op 31 mei aanstaande, brengen ook nu weer frisse bries en vernieuwing in het marketinghuis van Nederland. Of het nu om een meer wetenschappelijke insteek gaat of om het effectief inzetten van games als middel in plaats van als doel: het voelt niet alleen anders, het ìs anders. 
 

mini pitches

Als je meer wilt weten van de hottest agencies van dit moment, lees je in aanloop naar het SAN feest op 31 mei aanstaande in de nieuwe editie van FONK nu alvast de mini pitches van Hammerfest, Lijm Amsterdam, Megawatt, Phenomenons, Vertigo 6 en Don’t Say Nothing
 
Verder  onder meer in de nieuwe editie van FONK: 
* Jan is Cover van de Maand
* Coolest Dutch Brands 2018 (deel 2): Picnic
* Groene vingers met GroenRijk in de rubriek Shopwatch
* Hoe is het met Roy Kahmann?
* Reclamedieren met Rob Benjamens
* Spring drinks bij The Gardeners
* Visual column Craig Berry: The beauty exposed
* Inspired pages met Lodewijk van der Peet
 

FONK lezen

Lees hier de nieuwe digitale editie van FONK. Wil je FONK elke twee weken lezen? Ga dan snel naar onze webshop en kies voor een extra voordeling abonnement op het digitale magazine. Of gun jezelf extra voordeel met een kennismakingsabonnement en kies voor het gedrukte magazine inclusief digitale uitgave. Kijk hier voor onze actuele aanbiedingen.
 

Bureaus

Marketing

Economisch