NPO zit hele week vol adrenaline

25-01-2018 (09:51) - Media

Morgen begint de de #Adrenalineweek bij de NPO. De programmering van NPO 3, NPO3.nl, NOS, 3FM, FunX en Club HUB staat volledig in het teken van spanning en avontuur. 3Doc Living to the Max (Human) op NPO 3 fungeert morgenavond als startsein.
 
Bij 3FM Tussenuur (Human) kan iedereen zaterdag zelf testen of hij of zij een waaghals is met de online Wat voor adrenaline junk ben jij test. De rest van de week geeft een mooi kijkje in het hoe en waarom van het nemen van risico voor de rush, de kick. Zondag heeft 3FM Tussenuur een interview met BMX’er Daniel Wedemeijer uit 3Doc Living tot the Max (de maker van deze docu is morgen te gast bij Club Hub) en in de 3FM Tussenuur challenge checken Jorien en Olivier dinsdag op een school of het mogelijk is om te abseilen in een tussenuur. 
 
Woensdag worden de 3FM-dj’s zelf onderworpen aan een adrenalinetest. De deelnemers van het 3FM Tussenuur-panel praten vrijdag over hun meest extreme ervaring. Dan is tevens de spannende challenge van Eva, een van de bn’ers die zelf het randje gaan opzoeken, te zien. Volg de #Adrenalineweek als je op de hoogte wil blijven van alle spannende activiteiten.
 

Bureaus

Marketing

Economisch