Opnieuw groei voor Stichting verenigde-Online Radiostations

22-05-2016 (21:16) - Media

De stichting verenigde-Online Radiostations (v-OR) is  verder uitgebreid met de toetreding van de online radiostations 18 Hits en Grand Prix Radio. De stichting heeft als doel om de internet radiomarkt verder te professionaliseren en vertegenwoordigt inmiddels 12 online radiostations.

 

Peter Contant
v-OR-voorzitter Peter Contant over de aansluiting van beide stations bij de v-OR: 'De expertise die de eigenaren van deze stations meebrengen is waardevol. We zien daarnaast dat de uitwisseling van kennis en informatie binnen de bij de v-OR aangesloten radiostations constructief plaatsvindt.  Het leidt ertoe dat de v-OR steeds meer een factor wordt die er toe doet binnen het radiolandschap nieuwe stijl.'


18Hits & Grand Prix Radio

Het format van www.18Hits.nl is simpel. Elk uur komen de 18 grootste hits van nu voorbij, waardoor de luisteraar in 60 minuten weer helemaal op de hoogte is van de actuele hits. 
Het online radiostation www.grandprixradio.nl is een initiatief van Formule 1-commentator Olav Mol en voormalig Radio 10/Veronica-DJ Alexander Stevens. Grand Prix Radio is 24 uur per dag te beluisteren met de beste danceable hits & classics, DJ's Adam Curry, Robin Leféber en Luc van Rooij en 3 keer per uur een Formule 1-update met Olav Mol. Ook hoor je regelmatig coureurs, waaronder Max Verstappen, zelf verslag doen van hun races vanaf de circuits.

 

Bureaus

Marketing

Economisch