RTL blijft Talpa trouw met verschillende formats

02-10-2015 (15:54) - Media

RTL en Talpa gaan voor een groot aantal formats wederom een samenwerking aan om een vervolg te geven aan de goed bekeken formules. Het gaat hierbij om ‘Dance, Dance, Dance’, ‘De Wensboom’, ‘Superkids’, 'The Big Picture’ en 'Van Je Vrienden Moet Je Het Hebben’. Deze programma’s zijn komend voor- en najaar weer te zien bij RTL 4 en RTL 5.
 
In de dansshow ‘Dance, Dance, Dance’ dansen bekende Nederlanders met een zelfgekozen danspartner op hoogstaand niveau de originele choreografie van diverse videoclips. 
 
Bijna 1.3 miljoen kijkers volgden wekelijks het aangrijpende RTL 4-familieprogramma ‘De Wensboom’, waarin bijzondere wensen van kinderen voor anderen worden vervult. Elke aflevering overvalt Johnny de Mol een basisschool ergens in Nederland en neemt vervolgens de hele school over. 
 
Superkids is een talentshow waarin Johnny de Mol en Wendy van Dijk op zoek gaan naar kinderen met een gave waar je niet omheen kunt. De jonge talenten krijgen een serieus podium om zo misschien wel superkid van Nederland te worden. 
 
‘The Big Picture’, is een interactieve spelshow waarin studiokandidaten elke week kans maken op maar liefst één miljoen euro. Het enige wat de kandidaten hiervoor hoeven te doen, is het goed beantwoorden van twaalf vragen aan de hand van twaalf beelden die worden getoond.
 

In de Spelshow van RTL 5, ‘Van Je Vrienden Moet Je Het Hebben’ strijden twee teams van vier vrienden, collega's of familieleden onder leiding van Nicolette Kluijver en Rick Brandsteder tegen elkaar in allerlei humoristische en gênante opdrachten. 


Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst op dit artikel.

Bureaus

Marketing

Economisch