Ruud de Wild weg bij BNR maar niet naar Radio 2

26-09-2016 (10:21) - Media

BNR Nieuwsradio en Ruud de Wild gaan al na een paar weken uit elkaar. De dj presenteerde sinds begin september het radioprogramma Ask Me Anything.  Maar het gerucht dat De Wild nu naar Radio 2 zou gaan, klopt niet, aldus RTL Boulevard.

muziek
De Wild presenteert op vrijdag 28 oktober zijn laatste Ask me Anything. 'Ik merkte dat het presenteren op BNR echt andere koek is', zegt hij over zijn vertrek op NU.nl. 'Bovendien mis ik de muziek toch wel erg.'

vernieuwde programmering
De komst van Ruud de Wild maakte deel uit van de vernieuwde programmering van BNR. Sinds 5 september beantwoordt hij dagelijks vragen van luisteraars over de actualiteit. Het programma gaat wel door maar krijgt na het vertrek van De Wild een nieuwe presentator.  

Radio 2
Het gerucht dat Ruud de Wild zou gaan werken bij Radio 2, is echter onjuist. Dat zei het management van de dj maandagmorgen tegen RTL Boulevard. Na zijn aangekondigde vertrek bij BNR ging het gerucht dat de radiomaker aan de slag zou gaan bij de zender van de NPO. Hij zou hiervoor in gesprek zijn met KRO-NCRV. De Telegraaf meldde dat het zou gaan om een avondprogramma. Bert Haandrikman is op dit moment de man op die uren.

De Wild vertrok vorig jaar bij Radio 538 om plaats maken voor Coen Swijnenberg en Sander Lantinga. 


Bureaus

Marketing

Economisch