VIVA400 Visionista’s biedt springplank voor aanstormend talent

22-05-2017 (13:34) - Media

Vorige week startte VIVA400 Visionista’s succesvol met de zoektocht naar jonge ambitieuze vrouwen. Het nieuwe zusje van de lijst der lijsten introduceert deze springplank in samenwerking met Renault om vrouwen verder te helpen in hun carrière.


30 talenten maken kans

30 aanstormende talenten maken kans op het ‘la route du succès’-programma met masterclasses en personal coaching van topvrouwen. Tot maandag 29 mei kunnen potentiële Visionista’s zich nog aanmelden via viva.nl/visionistas. 

hoogste tijd
Nu VIVA400 tien jaar bestaat, is het volgens marketingmanager Marjolein Verdam de hoogste tijd om jonge en ambitieuze vrouwen een springplank te bieden. Al 4.000 getalenteerde vrouwen kregen de afgelopen jaren via VIVA400 nominaties en awards een podium voor wie ze zijn en wat ze doen. 

personal brand
“Naast het inspireren van vrouwen, willen we dertig aanstormende talenten die bezig zijn met het opzetten van een personal brand, een droombaan willen bemachtigen, een eigen business aan het opstarten zijn óf juist een carrièreswitch willen maken, verder helpen in hun ontwikkeling. Via een afvalrace tijdens het masterclassprogramma, gaan uiteindelijk drie VIVA400 Visionista’s door naar de finale van de VIVA400 awards", aldus Marjolein Verdam, marketingmanager. 

inspirerende roadtrip 
Voor 30 vrouwen start vanaf 8 juni het programma ‘la route du succès’; een inspirerendeb roadtrip die start in Amsterdam met pitches en masterclasses van topvrouwen. De top 10 reist door naar Parijs voor een tweedaagse masterclass, waarna de beste drie aanstormende talenten extra personal coaching ontvangen om zich klaar te maken voor de grande finale tijdens de VIVA400 awards. 

VIVA400 Visionista 2017 
Eén van de drie finalisten wint tijdens de VIVA400 awarduitreiking de  titel VIVA400 Visionista 2017 én een prijzenpakket van ruim € 10.000 om haar droom verder te realiseren. 

 

 


Bureaus

Marketing

Economisch