Wayne Parker Kent Belgium officieel gelanceerd

19-03-2018 (12:13) - Media

Op 7 maart 2018 stelde Wayne Parker Kent Belgium zich officieel voor aan de Belgische media- en marketingsector. De Nederlandse online publisher breidt zijn activiteiten uit naar België, met steun van Mediahuis. 
 

Wayne Parker Kent is de grootste online-only publisher van Nederland. Met een portfolio van negentien digitale magazines bereikt het bedrijf een miljoenenpubliek, dat verschillende doelgroepen omvat. Vier van die magazines zijn nu ook gelanceerd op de Belgische markt. 
 

Slaven Mandic,
CEO van Wayne Parker Kent:  “In Nederland hebben we bewezen dat wat we doen, wérkt. Voor mij als ondernemer is het heel bijzonder om nu een tweede kantoor in een nieuw land te openen, mét steun van een grote speler in het Belgische medialandschap: Mediahuis. Samen zijn we vastbesloten om voor een brede waaier van klanten uitstekende content te creëren en van onze digitale magazines een succes te maken.”
 

De merken van Wayne Parker Kent Belgium

Culy serveert culinaire inspiratie met bijzondere recepten, handige tutorials en tips over de lekkerste hotspots in binnen- en buitenland. 
Famme is de virtuele vriendin van moderne vrouwen en moeders met een druk bestaan. Vrouwen die met humor en relativering naar zichzelf durven kijken. Die het moederschap bloedserieus nemen maar ook fouten durven maken. 
Manners is er voor mannen die geven om stijl in de breedste zin van het woord. Mannen die positief en zelfverzekerd in het leven staan en zowel hun carrière als hun sociale leven serieus nemen.
NSMBL spot de trends en bekijkt ze soms met een vette knipoog. Het merk is Jennifer Lawrence en Emma Stone. Gevat, trendy en soms wat onhandig. Maar altijd met humor. 
 
 
Frank Goren, CEO van Wayne Parker Kent Belgium, licht toe: “Met onze merken bereiken we de doelgroep die voor veel adverteerders moeilijk te bereiken is: de millennials. We bieden native content op maat van het merk én van onze lezers. En niet onbelangrijk: die content wordt gecreëerd door een honderd procent Belgisch creatief team, dat gevestigd is in De Studio in Antwerpen – een pand met historische waarde, gelegen pal in het culturele hart van de stad.”
 

Bureaus

Marketing

Economisch