A+E Networks benoemt regional director Benelux

30-08-2016 (16:47) - Mensen

A+E Networks® UK kondigt vandaag de aanstelling van Jessica Haagmans als Regional Director Benelux aan, een nieuwe functie binnen A+E Networks UK.  Haagmans is het eerste staflid in de Benelux en zal werkzaam zijn vanuit het nieuwe Benelux kantoor in Amsterdam. Eind september zal Haagmans in haar nieuwe functie starten. 

Haagmans wordt verantwoordelijk voor de verdere groei van A+E’s portefeuille van populaire zenders, het versterken van de bestaande relaties met affiliate partners en haar media sales house alsmede voor het creëren van nieuwe commerciële kansen met een speciale focus op digitale platformen. Zij rapporteert aan Nicolas Eglau, Chief Operating Officer bij A+E Networks UK en General Manager van de Nordics, Benelux en CEEMEA.

De aanstelling van Haagmans volgt na een belangrijke periode van investeringen en groei van A+E Networks in de Benelux. In de afgelopen twaalf maanden is A+E een partnership aangegaan met marktleider RTL Nederland als haar advertising sales house, werd Crime+Investigation® gelanceerd op KPN en Vodafone en verhuisde HISTORY® naar het basispakket van Ziggo, KPN en Vodafone waarmee het bereik van de zender is vergroot tot meer dan 80% van de Nederlandse huishoudens.