Dirk Van de Walle nieuwe country director Benelux

30-05-2017 (13:46) - Mensen

Stefan De Clercq vertrekt per 1 juni 2017 als Country Director Nederland bij Spadel. Hij is sinds 2006 in dienst bij de producent van natuurlijk mineraalwater en frisdranken en bekleedt sinds 2013 de functie van Country Director Nederland.


Hij wordt per 1 juni 2017 opgevolgd door Dirk Van de Walle, huidig Country Director Belux die de Nederlandse markt binnen zijn bevoegdheid opneemt en zo Country Director Benelux wordt. Op groepsniveau behoudt hij tevens de verantwoordelijkheid voor R&D. Het onderbrengen van de Belgische en Nederlandse business entiteiten onder de verantwoordelijkheid van Dirk Van de Walle vertaalt de alsmaar toenemende synergiën op commercieel en marketing gebied tussen beide landen met daarbij een coherente merkenpositionering zowel in Nederland als in België. 

over Spadel
Spadel is een Europese familiale groep gespecialiseerd in de productie van natuurlijk mineraalwater, bronwater en natuurlijke frisdranken. Ze is marktleider in de Benelux en in Bulgarije en heeft een sterke regionale positie in Frankrijk en in het Verenigd Koninkrijk.  De Groep stelt 1.287 mensen te werk en realiseerde eind 2016 een omzet van 250,4 miljoen euro.