Eerste 25 KW Ambassadeurs

10-02-2016 (13:55) - Mensen

De eerste 25 KW Ambassadeurs zijn officieel gecertificeerd. Dat gebeurde tijdens een speciale bijeenkomst van de KW Ambassadeursclub.
 
Gerard Pfaff, voorzitter van stichting Kalenderwedstrijd, noemde het verrassend dat in een relatief korte tijd er zoveel animo voor de KW Ambassadeursclub is ontstaan. 
 
KW ambassadeurs hebben gratis en exclusief toegang tot de KW Ambassadeursclub. Tijdens deze netwerkbijeenkomsten zijn de leden in de gelegenheid om interessante contacten te leggen, kennis uit te wisselen en inspirerende ideeën op te doen. Ook hebben KW Ambassadeurs een streepje voor als het gaat om een band op te bouwen met de creatieve talenten die deelnemen aan de studentencategorie van de KW. Zij kunnen daar veelbelovende contacten en/of interessante projecten aan overhouden.
 
De KW wordt in 2016 voor de 34ste keer georganiseerd. De organisatie is in handen van de onafhankelijke stichting Kalenderwedstrijd. Deze stichting stelt zich ten doel het jaarlijks organiseren van een wedstrijd waarin wandkalenders, bureaukalenders en bureauagenda's door een deskundige, onafhankelijke vakjury worden beoordeeld en het daarvoor toekennen van één of meer prijzen. 
 

De Prijsuitreiking van de KW 2016 vindt plaats op 17 maart 2016 in De wereld van Smaak’ in de Markthal Rotterdam.