Eindhovense intermediair LICHT groeit in uitdagende markt

19-07-2017 (11:51) - Mensen

Twee jaar geleden startten Maartje van Mackelenbergh en Stefanie Kollen hun Eindhovense intermediair LICHT. LICHT is inmiddels uitgeroeid tot een bureau met vijf vaste medewerkers en veertig interim-professionals op het gebied van communicatie en marketing en verhuisde onlangs naar een groter kantoor in het Klokgebouw op Strijp-S in Eindhoven. 


LICHT zoekt voor bedrijven en organisaties professionals op het gebied van communicatie en marketing, om interim-opdrachten en vacatures in te vullen. Partners Maartje van Mackelenbergh en Stefanie Kollen besloten twee jaar geleden om voor zichzelf te beginnen, omdat ze het anders wilden doen dan de corporate wervingsbureaus in de markt. Stefanie Kollen: “We hebben allebei jaren bij die bedrijven gewerkt, maar we wilden het op onze eigen manier gaan aanpakken. Het is ons doel om zelfstandige marketing- en communicatieadviseurs meer te bieden dan alleen een tijdelijke opdracht. We willen hen een netwerk bieden, ontwikkelen en kennis delen tijdens onze LICHT- en SCHITTERsessies en zorgen dat zij opdrachten aanpakken waarmee ze kunnen blijven groeien als professional.”  


mensen die het verschil maken

Maartje van Mackelenbergh: “We zijn begonnen in een vrij lastige markt, maar toch zijn we snel gegroeid. Dat komt mede door onze persoonlijke aanpak: we kennen onze ZP’ers én onze opdrachtgevers goed. Dat maakt het makkelijker om direct de juiste match te maken. We werken ook niet met elke ZP’er, we zoeken mensen die het verschil kunnen maken voor een organisatie. We noemen dat LIGHT up your team en daar staan we voor. Natuurlijk moet een ZP’er vakinhoudelijk sterk zijn, maar het gaat ook om persoonlijkheid. Een frisse wind op de afdeling, daar zijn onze opdrachtgevers naar op zoek. ZP’ers en opdrachtgevers weten ons goed te vinden. We willen onze groei komend jaar dan ook graag doorzetten.”