Even uit je dak tijdens werktijd

18-05-2016 (11:07) - Mensen

Op maandag 13 juni krijgen Amsterdamse werknemers voor het eerst de kans om tijdens lunchtijd te feesten. WeWork stelt hiervoor Nederlands grootste co-working kantoor aan de Weesperstraat beschikbaar. 

 
The Lunch Break
Als er één dag in de week is die gezamenlijk weerstand oproept, is het de maandag. Voor alle werkenden die na een ontspannen weekend er als een berg tegenop zien om weer achter het bureau te kruipen is er nu wat nieuws: The Lunch Break. Een feest wat zich midden op de dag afspeelt en waar je, volledig nuchter, uit je dak kunt gaan.
 
Thank God It’s Monday
Creatief bureau Shoreditch Agency ontwikkelde in samenwerking met WeWork dit concept met als doel om mensen op maandag te inspireren en met goede energie aan de week te beginnen. General Manager WeWork Wybo Wijnbergen: ’Maandag is voor veel mensen een dag die ze liever overslaan. Bij WeWork staan we juist achter de gedachte dat de start van een nieuwe week weer een kans is om je dromen na te jagen. Dit zien we ook terug bij de 400 bedrijven die bij ons inspiratie willen bieden voor hun 1200 werknemers. Niet voor niets is een van onze slogans ‘Thank God It’s Monday’. Juist door hard werken te combineren met ontspanning, krijg je energie en zal je tijdens je werk creatiever zijn.’
 
40 taxi's
Daarom zullen er maandag 13 juni om 12:00 in Amsterdam 40 taxi’s rondrijden om de deelnemers bij hun kantoren op te halen en naar het feest te brengen. Om geen tijd te verliezen wordt er in de taxi een lunch geserveerd. Joep Verbunt van Shoreditch Agency: 'We halen alles uit de kast om mensen in een uur tijd de ultieme feestervaring te geven. Na een intensief uur zullen de taxi’s ervoor zorgen dat iedereen om 14:00, broodnuchter, weer achter zijn bureau zit en kan men de werkdag met hernieuwde energie, en wat confettiresten, vervolgen.'
 
Geïnteresseerden kunnen zich opgeven via www.thelunchbreak.nl. Deelname is €8.50 per persoon en is inclusief de taxi ritten, lunch en het feest. Voor werknemers die een excuus voor hun baas nodig hebben is er op de website ook een ‘Smoesjes generator’ te vinden.