Geert Rietbergen versterkt Macaw International

20-05-2021 (15:15) - Mensen

Digitale dienstverlener Macaw heeft Geert Rietbergen aangesteld als Director International Delivery. Rietbergen is in deze functie verantwoordelijk voor het integreren, aansturen, uniformeren en verder professionaliseren van de internationale delivery-organisatie die actief is in Nederland, Duitsland en Litouwen.

Voor zijn komst naar Macaw werkte Rietbergen sinds 2012 bij Emakina Group. In zijn laatste functie was hij als Executive Vice President verantwoordelijk voor overnames en het uitbreiden van de activiteiten in het Midden-Oosten en Azië.


Succesvolle samenwerking

"Geert heeft uitgebreide ervaring in het bouwen van een uniforme groep over verschillende landen heen, en in het versnellen van digitale transformatie bij grootzakelijke bedrijven", aldus William van der Pijl, CEO van Macaw. "Daarnaast heeft hij het vermogen om groei te stimuleren in een internationale omgeving en samenwerking te bevorderen. Met zijn brede ervaring kan hij op diverse vlakken waarde toevoegen aan onze Macaw25-strategie waarbij hij in eerste instantie de internationale delivery organisatie verder gaat professionaliseren. Met zijn gedrevenheid en vooruitstrevendheid kijk ik uit naar een succesvolle en bovenal inspirerende samenwerking."