Mediaxplain* verwelkomt Anke Bürmann en Julian de Vré

18-07-2017 (11:26) - Mensen

Het onafhankelijke strategische media- en marketingbureau Mediaxplain* verwelkomt twee nieuwe collega's. Anke Bürmann start met haar brede ervaring in Online- en Out of Home advertising als Media Consultant en met Julian de Vré is Mediaxplain* een Assistent Controller rijker. 


Anke maakte de overstap vanuit haar rol als Display Consultant bij Omnicom en achtergrond als OOH Specialist bij Kinetic. Als Media Consultant brengt Anke bij Mediaxplain* haar ervaring vanuit deze specialismes bij elkaar voor opdrachtgevers als KWF, BBC en ERU. Anke Bürmann: “Dat Mediaxplain* duidelijk anders is, spreekt mij erg aan. Ik hoop met mijn digital ervaring de opdrachtgever uit te kunnen dagen op online gebied en bruggen te kunnen bouwen tussen diverse mediumtypen.”

 

Julian heeft als Finance Assistent gewerkt bij Short Stay Group en daarna als Junior Controller bij Advidi. Bij Mediaxplain* start hij als Assistent Controller. Julian de Vré: “Ik krijg er energie van om financiële processen te verbeteren en deze steeds verder te automatiseren. Mijn kennis en ervaring zet ik graag in bij Mediaxplain*.”