Nieuw talent bij Mediaxplain*

21-09-2016 (15:30) - Mensen

Mediaxplain* verwelkomt Lotte Janssen en Jeroen Vromen. Sinds deze maand zijn zij werkzaam als Online Media Consultant en Social Media Consultant bij het onafhankelijke strategische mediabureau. 

Lotte is na haar studie Mode Management 2,5 jaar werkzaam geweest in de modebranche. Hierna heeft zij vanwege haar affiniteit met media en marketing de overstap gemaakt naar ZenithOptimedia waar zij als Client Executive en Online Planner heeft gewerkt.  “Met deze functie krijg ik bij Mediaxplain* alle ruimte om mij verder te ontwikkelen. Daarbij voelde ik direct een klik, waardoor ik me enorm verheug op deze nieuwe stap”.

Jeroen is zijn carrière 2,5 jaar geleden begonnen bij Isobar/Social Embassy waar hij als Social Advertising Specialist werkzaam is geweest. Hij was verantwoordelijk voor de inzet van social advertising voor diverse merken. “Ik was op zoek naar een nieuwe uitdaging waar ik mijn creativiteit de vrije loop kan laten en nieuwe dingen kan proberen. Die uitdaging heb ik bij Mediaxplain* gevonden”, aldus Vromen.

Met de komst van Lotte en Jeroen werkt er nu 45 man bij Mediaxplain*.