Nieuwe adviseurs én promoties bij De Issuemakers

08-08-2016 (11:41) - Mensen

Communicatieadviesbureau De Issuemakers heeft een aantal personeelswijzigingen doorgevoerd. Het bureau heeft zich versterkt met een nieuwe junior communicatieadviseur, Simone Schuilwerve en met communicatie adviseur Lotte Mertens.
Simone Schuilwerve studeerde Communicatiewetenschappen aan de Universiteit van Amsterdam waar zij in 2014 de mastergraad in Persuasive Communication behaalde. Simone organiseerde in haar vorige baan grote internationale evenementen. Het opzetten en begeleiden van events zal ook bij De Issuemakers een van haar werkzaamheden zijn.
 
 
Verder is de negenentwintigjarige communicatieadviseur Lotte Mertens teruggekeert bij De Issuemakers. Lotte werkte, voorafgaand aan een buitenlands avontuur dat haar naar Buenos Aires bracht, al eerder van 2010 tot 2014 bij het Amstelveense bureau. Zij gaat een aantal dagen per week als adviseur bij De Issuemakers aan de slag en blijft daarnaast haar werkzaamheden voor de innovatieve natuurbeweging Next Nature Network uitvoeren.
 
Tot slot zijn drie adviseurs van De Issuemakers doorgegroeid naar een senior positie binnen het bureau. PR en media-adviseur Maarten Spaans (33) en communicatieadviseurs Elise Latour (33) en Jordi Bouman (31) gaan zich als senior adviseurs op een nog strategischer wijze met communicatie bezighouden.