Nieuwe functie Marloes Scheffers bij Weber Shandwick

11-05-2021 (10:36) - Mensen

PR- en communicatiebureau Weber Shandwick Nederland heeft Marloes Scheffers aangetrokken als Executive Creative Director. In deze nieuwe functie binnen het groeiende Nederlandse kantoor zal Marloes het creatieve proces leiden voor nieuwe en bestaande klanten als Blue Band, OPEL, Unilever, Oatly en Philips TV & Sound. Naast haar lokale rol als senior creative zal Marloes ook onderdeel zijn van de Europese creative community van Weber Shandwick en bijdragen aan de verdere groei en creatieve ontwikkeling van het kantoor binnen Europa.
 
Marloes Scheffers heeft ruim 14 jaar ervaring in de creatieve industrie in binnen- en buitenland. Als creative lead werkte Marloes bij diverse toonaangevende bureaus aan verschillende nationale en internationale award winning campagnes, waar earned first ideeën de kern van vormden. Ze ontwikkelde onder andere concepten voor merken als Renault, Interpolis, Pfizer, Shell, Nike en KLM.
 

Nieuwe Junior aanwinsten

Naast de komst van Marloes startten Nikki Batenburg als Junior Associate en Janneke Niezen als Junior Designer. Nikki heeft onlangs haar Master Media and Creative Industries aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam afgerond en liep onder andere stage bij Unilever. In haar positie binnen het Consumer Marketing & Brand PR team zal zij aan de slag gaan voor merken als Philips TV & Philips Sound, Becel en Weber-Stephen barbecues. Janneke heeft, na haar opleidingen tot Interior Designer en Interaction Designer, de afgelopen jaren ervaring opgedaan als grafisch ontwerper bij IKEA. Als Junior Designer is Janneke onderdeel van de in-house studio van het bureau waar ze zal werken aan content voor uiteenlopende opdrachtgevers.
Weber Shandwick Nederland is een full-service bureau dat diensten biedt op het gebied van consumer marketing, brand PR, digital & social, influencer marketing, corporate communicatie en public affairs en beschikt over een in-house content studio. Het kantoor is onderdeel van het internationale Weber Shandwick netwerk.